Datorapmācība ir iespējama arī caur spēlēm!

#
Vairāk foto šeit

Viena no pasaulē populārākajām video spēlēm Minecraft jau vairākus gadus pieejama pielāgotā formā – Minecraft Education, kas nodrošina skolām mācību saturu vairāk kā 50 dažādās valstīs pasaulē! pie mums Ogresgalā ar šo mācību platformu bērni varēs strādāt jau otro gadu datorapmācības pulciņā pie skolotāja Uģa Kagaiņa. Piedevām, pulciņš paplašina piedāvājumu un uzņem papildus dalībniekus! Kā jaunums šogad ir akcents lielāko klašu skolēniem ar svaigu, augstākas grūtības pakāpes programmu, kā arī šī gada 1.klases bērniem, kuriem tādējādi vieglāk būs apgūt autorizēšanās datorā prasmes, kā arī iejusties jaunajā skolas vidē, lietojot modernas un pašiem arī pazīstamas metodes! Kopumā pulciņa programmā ietverti tādi svarīgi temati, kā saziņas un sadarbības prasmes, loģiskā domāšana, ievads programmēšanā, digitālā identitāte, drošība un veselība, kā arī ekrāna laika nozīme un plānošana.

Nodarbību laiki ir sekojošie:

  • 1. klašu vecuma grupā piektdienās plkst. 11:35-13:40 (18 vietas)
  • 2.klašu vecuma grupā piektdienās plkst. 13:00-14:25 (18 vietas)
  • 3.-5. klašu vecuma grupās otrdienās plkst. 14:35-16:10 vai piektdienās plkst. 13:45-15:15 (18 un 18 vietas)
  • 6.-9. klašu vecuma grupā piektdienās plkst. 15:20-16:55 (18 vietas)

Vietu skaits pulciņā ir ierobežots un pieteikumi tiks izskatīti rindas kārtībā.

Pieteikšanās norisinās ierastajā veidā – nogādājot klases audzinātājai bērna vecāka vai pilnvarotā parakstītu iesniegumu (tukšu lapu jautāt pie audzinātājas).

Pēc papildinformācijas lūdzam vērsties, rakstot e-klases pastā, vai klātienē Ogresgala pamatskolā pie datorapmācības pulciņa skolotāja.

U. Kagainis